nieuwe Claas producten voor 2016.

De nieuwste berichten op het gebied van mechanisatie. Afbeelding
Gebruikersavatar
Jaco
Forumlid
Forumlid
Netherlands
Berichten: 884
Lid geworden op: zo 01 nov, 2009 14:40
Voornaam: Jaco
Skype: jaco@het-hobbyrijk.nl
Locatie: Oudleusen-Dalfsen
Contacteer:

nieuwe Claas producten voor 2016.

Berichtdoor Jaco » do 29 okt, 2015 16:50

Claas komt dit jaar met op de Agritechnica met vernieuwde Claas Jaguar 800/900, nieuwe korrel kneuzers, nieuwe Direct disc, en nieuwe Cargos silagewagens.
tekst uit het Duits vertaalt via pers bericht van claas foto's zijn ook van claas.
Afbeelding

De nieuwe JAGUAR – comfortabeler, schoner, efficiënter.

Claas biedt met 11 modellen Jaguar hakselaars wereldwijd het grootste spectrum in types aan. Deze zijn allen voorzien van de nieuwste technieken en innovaties. Met motoren die voldoen aan de Tier 4 norm, zijn ze er nu met compleet nieuwe korrelkneuzers, voorzetstukken, alsmede een compleet drukwisselsysteem op de voor en achterbanden van de machine. Met nieuwe series 6-cilinder motoren van Mercedes-Benz en SCR technologie van de uitlaatgas reiniging, de CLAAS JAGUAR voldoet over alle modellen aan de Tier 4 norm. De ureumoplossing AdBlue hiervoor nodig, is in een tank van 130 l opgeslagen. De twee meest krachtige modellen van Jaguar 980 en 970, hebben als gevolg van hun hoog vermogen van meer dan 560 kW geen uitlaatgas verordening. Daarom zijn deze voorzien van een MAN V8 of V12 motor.
Meer te lezen op [url]nieuwe Claas[/url]http://www.claasholland.wordpress.com/2015/10/15/de-vernieuwde-claas-jaguar-800-900-tier-4-nu-nog-schoner[/url]

Afbeelding

Nieuwe CLAAS DIRECT DISC serie 600 en 500.

CLAAS introduceert nieuwe maaibekken voor de JAGUAR. De Direct Disc 600 / 500 voor de JAGUAR 900 en de Direct Disc 500 van de 800 serie. Beide werken met de nieuwe CLAAS eigen MAX CUT maaibalk. Hij wordt gekenmerkt door veel aan de voorzijde gemonteerde maaischijven die een zeer schoon stoppelbeeld produceren.
meer te lezen op, https://claasholland.wordpress.com/2015/10/15/nieuwe-claas-direct-disc

Afbeelding

CLAAS presenteert de CARGOS 700 hakseltransportwagen.

Sinds 50 jaren werden in de CLAAS fabriek in Bad Saulgau, ladewagens gefabriceerd. In 2009 werd de CARGOS 9000 geïntroduceerd als combiwagen. Vorig jaar, werd het iets kleinere model de CARGOS 8000 met veel innovatieve functies voorgesteld. Tijdens de ontwikkeling ervan stonden de eisen van een hakseltransportwagen al op de agenda. Zo heeft de CARGOS 700 dezelfde robuuste frameconstructie en solide geschroefde opbouw als de combiwagen. De opbouw heeft dezelfde naar achteren conische bredere uitloop.. De bodem is verzinkt en zijn de kettingen aan beide zijden beschermd geïntegreerd in een C-profiel. Een tweetraps bodemketting aandrijving is optioneel verkrijgbaar.
Meer te lezen op, https://claasholland.wordpress.com/2015/10/16/claas-presenteert-de-cargos-700-hakseltransportwagen

Afbeelding

Twee nieuwe modellen CLAAS korrelkneuzers bieden maximale flexibiliteit.

CLAAS introduceert twee nieuwe modellen korrelkneuzers tijdens de Agritechnica 2015 in Hannover. De twee nieuwe korrelkneuzers worden gekenmerkt door speciale profielen, deze kunnen een bijzonder intensieve bewerking van het product in de middellange en lange snijlengte tot 30 millimeter bewerkstelligen. Met name loonwerkers kunnen met deze systemen flexibeler inspelen op de verhoogde eisen aan goede silomaïs, in het bijzonder bij de trend naar grotere snijlengtes wat bij de melkveevoeding van belang kan zijn. De nieuwe korrelkneuzer systemen passen naadloos in het bestaande CLAAS concept, met zijn verschillende rollen biedt het een bijzonder hoge mate van flexibiliteit. Omwisseling van de gewenste rollen is snel een eenvoudig toepasbaar. Het standaard kneuzer systeem heeft zich altijd goed bewezen, bij het gebruik tussen de 3,5 en 12 mm. snijlengte bij mais voor de biogasinstallaties, alsmede voor melk- en vleesvee.
Meer te lezen op, https://claasholland.wordpress.com/2015/10/16/nieuwe-claas-korrelkneuzers/


beter oogsten doe je met claas.

Terug naar “Laatste nieuws”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 29 gasten